Sponsor / Ambassadeur

Sponsor mama’s verjaardagskalender
Unieke verjaardagskalender
Sponsort u de volgende oplage van deze speciale verjaardagskalender? Sponsorbijdrage per kalender €25. Dan komt uw bedrijfsnaam op één Maand van deze kalender. De Mama’s Verjaardagskalender is het welkomstgeschenk van AANEEN, 
dat elk nieuw lid gratis ontvangt, en ook los verkocht wordt.
Een verjaardagskalender die voor jaren terug te vinden is in het huishouden van een persoon.

Verjaardagskalender met Surinaamse vrouw in koto aan de voorkant en Surinaamse natuur bovenaan elke maand.

Wanneer
2011-2016
2010

Hoeveel
1000 stuks
100 stuks

Mogelijk gemaakt door
Leden AANEEN
Drukkerij Achter de Grachten Weesp

Met dank aan: A. Bijsterbosch // MOKSI Magazine // J. Neijhorst // J. Schipper //L. Verspeek

Sponsor ons met condooms
Elke vader, elke moeder wil graag een gezond kind. Elke tiener wil graag een bloeiende toekomst zonder zorgen.

In Suriname heeft helaas 1 op de 50 personen HIV/AIDS. Om dit percentage terug te dringen is er veel voorlichting en mentaliteitswijziging nodig. Met de voorlichting, educatie, HIV- en SOA-testen en begeleiding van HIV/AIDS-geïnfecteerden houdt de Stichting Lobi in Suriname zich intensief bezig. Maar daarnaast is fysieke ondersteuning in de vorm van condooms en condoomautomaten onontbeerlijk. Vereniging AANEEN helpt de Stichting Lobi daarbij en heeft in 2009 14 condoomautomaten geschonken. Nu is het zaak om door te gaan en te zorgen dat de automaten structureel gevuld blijven. Zo kunnen we de kinderen van Suriname hoop geven op een toekomst zonder HIV/AIDS. In Brazilië heeft het gewerkt, in Suriname moet het ook kunnen. U kunt meehelpen en tegelijk zorgen voor naamsbekendheid van uw bedrijf in Suriname. Sponsort u de volgende vulling van de condoomautomaten? Uw gift is aftrekbaar van de belasting, want AANEEN is een ANBI-instelling.

Als dank worden op elk condoompakje uw bedrijfsnaam/logo en uw website-adres gedrukt! En uiteraard krijgt u naamsvermelding op onze website.

Sponsorbedrag

Uw aankoop

Onze tegenprestatie

€1000,-

745 pakjes voor condoomautomaat
(1.490 condooms) + verzending naar Stichting Lobi in Suriname

Naam van uw bedrijf, uw logo en vermelding van uw website op alle 745 condoomverpakkingen en op alle websites van AANEEN

€2000,-

1.490 pakjes voor condoomautomaat (2.980 condooms) + verzending naar
Stichting Lobi in Suriname

Naam van uw bedrijf, uw logo en vermelding van uw website op alle 2.000 condoomverpakkingen en op alle websites van AANEEN

€3000,-

2.830 pakjes voor condoomautomaat (5.660 condooms) + verzending naar
Stichting Lobi in Suriname

Naam van uw bedrijf, uw logo en vermelding van uw website op alle 3.000 condoomverpakkingen en op alle websites van AANEEN

Gratis AANEEN sponsoren met online shoppen

Doelshop

Het is voor iedereen die AANEEN een warm hart toedraagt mogelijk om AANEEN Gratis te sponsoren Heel gemakkelijk en gratis bij uw online shoppen. Klik op:  http://aaneen.doelshop.nl

Sponsormeter

Door op de onderstaande sponsormeter te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Thuisbezorgd.nl en Wehkamp.

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert AANEEN een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Zo is sponsoren wel heel gemakkelijk. Met behulp van de Sponsormeter van AANEEN wordt er bijgehouden waar we met zijn allen concreet voor sparen, en in hoeverre het doel is bereikt.

 

(Auto) Ambassadeurs AANEEN

AANEEN Auto-ambassadeur Albert Hunsel crosst al het hele land door met de blijde boodschap.

 AANEEN is de laatste paar jaren hard aan het groeien.
Door AANEEN meer te promoten is het ledenbestand flink uitgebreid. Gelukkig.
 Deze promotie heeft tot nu toe voornamelijk in de Randstad plaatsgevonden.
Het doel is door heel Nederland actief leden te werven. 
AANEEN kan dit niet alleen, en maakt dankbaar gebruik van een netwerk ambassadeurs. Deze ambassadeurs zijn verantwoordelijk voor de promotie van AANEEN in een bepaalde provincie.
De ambassadeurs zijn vrij deze promotie in te vullen, uiteraard met waar nodig de ondersteuning vanuit AANEEN. Promotietaken kunnen zijn; festivalstands bemannen, radio-interviews geven etc. Per kwartaal ontvangt de ambassadeur het benodigd werkmateriaal voor de supersterke lichtgewicht AANEEN-trolley, reisvergoedingen en de maximale vrijwilligersvergoeding van €125 uitbetaald.

 

Verwacht wordt wel dat de ambassadeur per kwartaal 10 leden en/of spaarpothouders werft. Daarbij kom je als ambassadeur na je eerste lustrum bij AANEEN in aanmerking voor de Projectreis Suriname.
Lijkt het je leuk om deze zelfstandige taak, in eigen tijd flexibel in te delen en uit te voeren, mail ons dan.

Schuiven naar boven
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0