Webshop Intro

AANEEN is Iedereen

Een boost voor uw gezondheid binnen een paar ´klikken´ bij uw thuis.

Sinds een aantal jaren, distribueert Vereniging AANEEN gezonde kruiden in de poedervorm en als thee, binnen Nederland en de rest van Europa. In de webshop vindt u het ´beste van Moeder Aarde´ in één oogopslag. De producten komen in samenwerking met diverse boeren uit Suriname tot stand. Moringa, Marva, Pure Cacao en Papaya, is een greep uit het huidige aanbod. Alle kruiden worden met attentie, liefde en kennis op 100% biologische wijze geteeld.

Dat betekent geen gebruik van chemicaliën en kunstmeststoffen en geen gebruik van G.M.O. gewassen.

Zo wordt u het best geholpen aan een betere gezondheid.

Indien u meer wilt weten over de werking van de kruiden of heeft u specifieke vragen, kunt u ook een thee consult aanvragen. U kunt dan met consult een theepakket samenstellen, dat voldoet aan uw persoonlijke situatie.

Wat kunnen de verschillende kruidentheeën voor u betekenen?

coroNEEthee: puur of als mixthee, met de combinatie van citroengras / gember / monkimonkikersi, deze thee helpt je lichaam fit te worden. Helpt goed bij griepklachten.

Katoen: de vrouwenthee, ondersteunt reiniging van de baarmoeder en de schaamstreek.

Marva: helpt overtollige vetkussentjes te verwijderen, ondersteunt de darmen voor goede ontlasting, helpt interne infecties te bestrijden.

Moringa: de vitaminethee, helpt je energie level allover op te bouwen, ook in poedervorm verkrijgbaar! Makkelijk toe te voegen in smoothies of yoghurt.

Moringa-Nana: zie Moringa+de Nana (=Munt) , zorgt voor frisse adem.

Natural Boost: de duo thee, de combinatie van Marva + Moringa,  deze thee is als een ware oppepper voor je lichaam, helpt ook mee aan verlagen bloeddruk.

Neemthee: bekend om de anti-bacteriële werking, reinigende werking. Helpt met zuiveren van slechte bacteriegroei in/op het lichaam. Ook een aanrader bij acne+ziekte!

Papaya: helpt tegen allerlei ontstekingen in het lichaam.

Pecah Beling: ondersteunt de reiniging van de urinewegen, ook aan te bevelen bij prostaatklachten / blaasontsteking.

Zuurzak: de cleanser bij uitstek! Helpt je lichaam in het verschonen je van alle afvalstoffen, en negatieve zaken in je lichaam. Ook goed bij depressies en bij slecht slapen.

 

Schuiven naar boven