Catering & Workshops

Catering / Kijkje in de Keuken

AANEEN verzorgt i.s.m. stichting Congada, Catering en Kookworkshops Surinaamse keuken!

Samen koken, samen eten verbindt mensen. Dit past precies in de gedachte van AANEEN. De gevarieerde Surinaamse keuken is iets om trots op te zijn.

Rijke invloeden van vrijwel alle werelddelen proef en zie je terug in de overheerlijke gerechten. AANEEN laat mensen daar graag mee kennismaken.

AANEEN verzorgt graag uw catering en organiseert ook benefiet-kookworkshops, waarbij de gezonde versie van de Surinaamse keuken centraal staat. met biologische ingredienten, en zonder chemische smaakversterkers.

Catering Surinaamse Keuken:

De Surinaamse keuken kent geen geheimen voor de vrijwilligers van AANEEN, elk gerecht kan u bij catering AANEEN bestellen om een heerlijke exotische smaak aan uw bijeenkomst te geven:
Voorgerecht vanaf 5,40 p.p.
Hoofdgerecht vanaf 12,00 p.p.
Nagerecht vanaf  4,50 p.p.
-Vegetarische varianten zijn mogelijk-

Kookworkshop ‘Kijkje in de Surinaamse Keuken’:

Het is ook mogelijk een arrangement Kijkje in de Keuken te bestellen bij AANEEN; dit is een complete workshop Surinaams koken, bestaande uit het leren koken van een Surinaams 3-gangen diner inclusief vegetarische variant, (welkomst) drankjes, bediening AANEEN , gastlocatie en (live) muziek.

Een megaleuk idee voor uw personeelsuitje of verjaardagsfeest, waarmee u meteen de sociale projecten van AANEEN ondersteunt.Op eigen locatie of locatie AANEEN in Amsterdam.
Kosten per persoon: 129,- Euro.

Zowel de opbrengst van de catering als de kookworkshops zijn ten behoeve van het project ‘Hulpmiddelen uit Holland’, waarmee AANEEN hulp-middelen zoals levensmiddelen naar weeshuizen en zorginstellingen in Suriname verstuurt.

Meer info, mail naar: koken@verenigingaaneen.nl

kijkje-in-de-keuken

Wist u dat?
Projectgroep ‘Kijkje in de Keuken’ van Vereniging AANEEN heeft ook een bijdrage mogen leveren aan het Amsterdamse kookboek ‘Koken voor de Majesteit‘

Schuiven naar boven